9. heinäkuuta 2021

Esittelyssä Google Workspacen eri versiot: Business Starter


Google Workspace (entiseltä nimeltään G Suite) on Googlen pilvipohjainen toimistotyökalujen kokonaisuus. Sen avulla kaikenkokoisten yritysten, organisaatioiden ja järjestöjen työntekijöiden on helppo pitää yhteyttä toisiinsa, tehdä yhteistyötä ja luoda sisältöä milloin ja mistä vain.

Google Workspace -työkaluista monet saattavat olla uusillekin käyttäjille jo entuudestaan tuttuja, kuten vaikkapa sähköpostiohjelma Gmail ja tiedostojen tallentamiseen tarkoitettu verkkotallennustila Google Drive. Kun muutaman sovelluksen jo tuntee, on uusienkin Google Workspace -työkalujen käytön oppiminen helppoa, sillä Google rakentaa tuotteensa helppokäyttöisiksi ja intuitiivisiksi. Lisäksi Google Workspacen avulla jokaisesta työkalusta on saumatonta siirtyä toisiin, jolloin raja eri työkalujen välillä on lähes näkymätön. 

Google Workspacesta on olemassa neljä erilaista versiota, jotta jokainen yritys voisi helposti löytää juuri itselleen sopivan työkalupakin.

Business Starter -versio

Business Starter on Google Workspace -versioiden edullisin versio, jolla ainakin pienemmät yritykset pääsevät mainiosti liikkeelle.

Business Starteriin ja kaikkiin muihin Google Workspace -versioihin kuuluvat kuvassa olevat työkalut: 

Business Starterin ominaisuuksia ovat muun muassa 

  • Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti 
  • 100 osallistujan videokokoukset
  • 30 Gt pilvitallennustilaa jokaiselle käyttäjälle 
  • Perustason tietoturva- ja hallintaominaisuudet 


Tästä pääset vertailemaan Business Starteria muihin Google Workspace -versioihin.Google Workspace ja Chromebook on lyömätön kaksikko


Parhaiten Googlen Workspacen kaikki ominaisuudet pääsevät käyttöön, kun valitset työlaitteeksi Chromebookin. Kestävät, edulliset ja helppokäyttöiset Chromebookit takaavat yhdessä Google Workspacen työkalujen kanssa kitkattoman käyttökokemuksen ja työn sujuvuuden. Chromebookeja valmistavat lukuisat laitevalmistajat. Jos tarvitset apua laitteen valinnassa, ota yhteyttä Cloudpointiin. 


Mikäli hankit yrityksellesi kerralla suuremman määrän Chromebookeja, kannattaa harkita zero touch -käyttöönottoa, niin säästät laitteiden käyttöönotossa roppakaupalla aikaa, rahaa ja hermoja. 


Cloudpointissa tunnemme Google Workspacen eri versiot kuin omat taskumme, joten kysy ihmeessä versioista lisää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!