10. kesäkuuta 2021

The Anywhere School -tapahtuma 23.6. - mitä koulumaailmassa opittiin poikkeusajasta ja miltä oppimisen tulevaisuus näyttää

Google for Education järjestää keskiviikkona 23.6. maailmanlaajuisen The Anywhere School -virtuaalitapahtuman, johon myös kaikki suomalaiset opettajat, opetusalan esimiehet, opetuksen it-vastaavat ja kaikki muut opetusalan ammattilaiset ovat tervetulleita.

The Anywhere School -tapahtuman ydinajatus on nimensä mukaisesti siinä, että viimeistään koronavuosi odotti, kuinka koulu ei ole vain yksi paikka, vaan se voi olla missä vain: vaikkapa keittiön pöydän ääressä, puiston penkillä tai perinteisesti luokkahuoneessa.

The Anywhere School järjestetään maailmanlaajuisen kattavuuden saamiseksi kolmella eri aikavyöhykealueella. Eurooppalaisille suunnattu tapahtuma on 23.6. kello 14 - 15.15.

Tapahtumassa pääset kuulemaan muun muassa, mitä oppilaiden osallistumista ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia Google for Education -palveluihin on tullut. Kuulet myös poikkeusajan kokemuksia neljästä eri koulusta ympäri maailmaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä ilmaiseen The Anywhere School -tapahtumaan 23.6.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!