30. kesäkuuta 2021

Kesätyö Cloudpointilla: tulossa uutta YouTube-kanavalle

Cloudpointin konttorilla on ollut kesäkuun aikana tavallista enemmän elämää, kun tämän kesän kesätyöläisemme ovat olleet remmissä mukana. 

Yläkoulu- ja lukioikäisiä kesätyöntekijöitä on Cloudpointilla ollut kaikkiaan seitsemän: neljä nuorta on päivittänyt asiakastietokantamme tietoja ja kolmen nuoren tiimi on tehnyt erilaisia Googlen tuotteita ja Cloudpointia esitteleviä videoita. Tämän postauksen videolla esittäytyy kaksi tietojenpäivitystiimimme jäsentä. Nuoret ovat tehneet hienosti tarkkaa keskittymistä ja huolellisuutta vaativaa työtä. 

Videon ovat, tietenkin, tehneet videotiimimme nuoret. Videotiimin tuotoksia alamme vähitellen lisätä Cloudpointin YouTube-kanavalle. Voit jo käydä katsomassa videotiimin työnjälkeä muun muassa tässä Google Chatin ominaisuuksia esittelevässä videossa. Videoita pääset syksyn mittaan näkemään YouTube-kanavamme lisäksi some-kanavissamme (Facebook, LinkedIn ja Twitter), nettisivuillamme, uutiskirjeissämme ja koulutuksissamme. Luvassa on paljon asiaa esimerkiksi Googlen esteettömyysominaisuuksista ja WeVideo-editorin käytöstä. 

Cloudpoint kiittää kaikkia kesätyöntekijöitään ahkeruudesta, hyvästä käytöksestä ja oma-aloitteisuudesta sekä toivottaa loistavaa kesän jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!