Cloudpointin blogi

Opetuksen Chrome-hallintalisenssin hinta muuttuu

Kirjoittanut cloudpoint.fi | 27.1.2020 8:48:00

Google on ilmoittanut muuttavansa opetuksen Chrome-hallintalisenssin hintaa, sillä lisenssin alaisuuteen on jatkuvasti lisätty uusia ominaisuuksia ja viimeisimmän uutisen mukaan joidenkin laitteiden päivityselinkaarta on jatkettu 6 vuodesta kahdeksaan. Alkaen 9.3.2020 uusi hinta lisenssille on 29€/ elinkaarilisenssi (alv 0%). Hintamuutos mahdollistaa jatkossakin nopeatahtisen tuotekehityksen ja tätä kautta suuremman vasteen lisenssille.

Me pistämme tähän vielä lisäpaukkuja päälle, sillä tämän vuoden alusta olemme uudistaneet opetuksen Chrome-hallintalisenssien lisäpalveluitamme. Kun hankitte kaikki Chrome-hallintalisenssit kauttamme, saatte käyttöönne veloituksetta arvokkaat lisäpalvelut:

  • EDUDATA Starter-palvelun käyttöösi
  • ChromEx-palvelun sähköisten kokeiden luomiseen, valvontaan ja arviointiin.
  • Cloudpointin Chrome-laitteiden tukipalvelut vuodeksi lisenssien hankintapäivästä nimetylle pääkäyttäjälle (norm. 125€/h tai 2€/min puhelinpalveluna)
  • Valitun määrän Chrome Upgrade-hallintalisenssejä (minimitilaus 5 lisenssiä)
  • Laitteiden käyttöönottopalvelun (sisältyy yli 1000 lisenssin kertatilauksiin)
  • Laitteiden käyttöönottokoulutuksen (2h) ja kirjalliset ohjeet Chrome-laitteiden liittämiseksi keskitettyyn hallintaan.

Lisäksi käynnistämme tarjouskampanjan: Jokaisesta 100+ Chrome-lisenssihankinnasta annamme teille liittymiskoodin opettajille suunnattuun verkkokoulutukseen. Kunnastanne voi osallistua useita opettajia mukaan kehittämään Google-osaamistaan. Kampanja on voimassa 31.5.2020 saakka ja koulutuksia järjestetään kuukausittain.

Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.