Cloudpointin blogi

Kuntachrome 2017: Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua on nyt!

Kirjoittanut cloudpoint.fi | 5.9.2017 13:49:00
Nyt viimeistään kannattaa ilmoittautua 10. lokakuuta järjestettävään Kuntachrome -tapahtumaan, sillä viimeiset paikat ovat jo jaossa! Järjestämme neljännen kerran yhdessä Chrome-laitevalmistajien ja Googlen kanssa syksyn suosituimman Chrome-tietokoneisiin keskittyvän tapahtuman, joka on ollut joka vuosi täyteenvarattu. Tapahtuma on maksuton.

Tänä vuonna tapahtuma laajenee entisestään, sillä ohjelma jatkuu iltapäivälle saakka. Aamupäivällä tutustumme mitä uutta Chrome-maailmassa on tapahtunut ja lounaan jälkeen keskitymme EU:n tietosuoja-asetuksen, GDPR:n, mukanaan tuomiin muutoksiin ja haasteisiin. Iltapäivän osuus järjestetään keskustelutilaisuutena, joihin varatuista noin 30 paikasta on enää vapaana reilu 10. Eli nyt kannattaa ilmoittautua!

Kuntachrome pidetään Helsingin Holiday Inn City Center -hotellin kokoustiloissa tiistaina 10.10.2017 klo 9-16 (Kuntachrome osuus klo 9-13).

Varaa oma paikkasi viimeistään nyt ilmoittautumislomakkeemme kautta: https://goo.gl/forms/Gh3X52BBd7bW7HYR2

Lisää ohjelmasta sekä aikatauluista tapahtuman verkkosivuilla: www.kuntachrome.fi

Nähdään Kuntachromessa!




Samu Nurmi
myynti@cloudpoint.fi tai 09-4257 9282
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.