5. tammikuuta 2017

Education Training Center nyt suomenkielisenä

Työstimme yhdessä Googlen ja useiden vapaaehtoisten opettajien kanssa (kiitos vielä osallistuneille!) viime syksynä Google Education Training Centerin suomennoksen oikolukua. Tämän prosessin myötä Google on nyt julkaissut Training Centerin itseopiskelumateriaalit suomenkielisenä yhdessä muiden pohjoismaisten kielialueiden kanssa. Samalla mahdollistui myös Googlen opettajille suunnattujen Educator 1 ja 2 sertifikaattien suorittaminen suomenkielellä.

Training Centerin löydät osoitteesta: edutrainingcenter.withgoogle.com


Mikä on Google Education Training Center?


Education Training Centerin avulla jokainen opettaja voi syventää omaa osaamistaan Google for Education tuotteisiin. Kyseessä on itseopiskeluportaali, josta löytyy materiaalia Google for Education tuotteiden opetuskäyttöön liittyen. Sisään voi kirjautua omalla Google-tunnuksella ja suorittaa omaan tahtiin maksuttomia opintokokonaisuuksia. Sisältö on jaettu perus- ja jatkokoulutukseen, jonka lisäksi löytyy myös laitteisiin liittyvää oppimateriaalia. Jokaisen osion lopussa tulee vastaan pieni testi, jolla voi seurata oppimansa omaksumista.

Sertifikaattikokeet 1 ja 2 on suunniteltu opettajille, jotka haluavat suorittaa erillisen kokeen oman osaamisensa todisteeksi. Kokeet ovat maksullisia ja ne suoritetaan erillisessä testiympäristössä rajatun ajan puitteissa. Kokeen suorittamisen jälkeen saa välittömästi tiedon siitä, onnistuiko kokeen läpäisemään vai ei.

Kokonaisuudessaan Training Centeristä löytyy paljon mielenkiintoista materiaalia, joten suosittelen lämpimästi tutustumaan sen sisältöön!

Mia
Google G Suite for Business & Education muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!