Cloudpointin blogi

Kampanjatarjous: CloudReady ja hallintalisenssi 50€ / laite

Kirjoittanut cloudpoint.fi | 16.11.2015 11:46:00

Cloudpoint tarjoaa oppilaitoksille CloudReady sekä Chrome Management -lisenssit kampanjatarjouksena 50€/laite. Hinta pitää sisällään laitteen elinikäisen käyttölisenssin Cloudreadyyn sekä Chrome hallintapaneeliin.
Kampanja on voimassa 18.11-23.12.2015.


CloudReady on oikea ratkaisu kun haluat jatkaa koulun tietokoneiden elinikää. Se korvaa vanhojen Windows tai Mac OSX -tietokoneiden käyttöjärjestelmän Chromium OS -käyttöjärjestelmällä, jonka avulla vanhoista laitteista loihditaan nopea, turvallinen ja helposti hallittava Chromebook-kokemus, jolla oppilaat voivat työskennellä nykyaikaisessa ympäristössä.
Chrome Management-lisenssin avulla tietokone liitetään laitehallintaan, jonka kautta sen ja muiden ympäristön Chrome-laitteiden ominaisuuksia voidaan hallita keskitetysti.

Tilaa jo tänään: http://go.neverware.com/cloudpoint tai ota yhteyttä 09-4257 9282.
Cloudpoint toimii Suomessa CloudReadyn virallisena jälleenmyyjänä ja Google for Education Partnerina.

Samu Nurmi
Cloudpointin vikkelä puhemies ja myyntitykki
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.