5. toukokuuta 2015

Uutuutena Google+ Kokoelmat

Google+ Kokoelmat on uusi toiminto, jonka avulla voit lajitella tekemiäsi päivityksiä aihealueiden, eli kokoelmien, alle ja tilata omalle Streamillesi kaikkein kiinnostavimmat aiheet muilta. Google+ Kokoelmat voit nimetä juuri niinkuin haluat ja seuraajasi voivat helposti paikantaa juuri heitä eniten kiinnostavat päivitykset yhdestä paikasta.Kokoelmat löytyvät Google+ navigoinnista omana kohtanaan. Kun luot ensimmäisen Kokoelman, ilmestyy profiiliisi myös erillinen välilehti Kokoelmia varten.
Jos löydät muiden Google+ Kokoelmista kiinnostavia aiheita, voit tilata päivitykset omalle Streamillesi klikkaamalla Seuraa.


Omia päivityksiä voi liittää Kokoelmiin päivityksen oikean yläkulman valikosta, kohdasta Siirrä viesti kokoelmaan.


Mielenkiintoinen piirre yritys- ja oppilaitoskäyttäjille Google+ Kokoelmissa on se, että niiden ei välttämättä tarvitse olla julkisia. Voit luoda erilaisia Kokoelmia joko vain itsellesi, piireillesi tai "muokattu"-vaihtoehdon kautta valitsemillesi henkilöille. Näppärä tapa yrityksissä projektimateriaalien kasaamiseen tai opetuksessa pienen materiaalipankin keräämiseksi oppilaille.


Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

1 kommentti:

  1. Miten paljon googlen kokoelmat kuluttaa sisäistä muistia? Kokoelmaan tallennetun sivun tai kuvan lisänä seuraa useita kohteeseen liittyviä sivuja ja kuvia. Mistä voin seurata kokoelman kuluttamaa muistitilaa?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!