Cloudpointin blogi

Uutuutena Google+ Kokoelmat

Kirjoittanut cloudpoint.fi | 5.5.2015 7:56:00

Google+ Kokoelmat on uusi toiminto, jonka avulla voit lajitella tekemiäsi päivityksiä aihealueiden, eli kokoelmien, alle ja tilata omalle Streamillesi kaikkein kiinnostavimmat aiheet muilta. Google+ Kokoelmat voit nimetä juuri niinkuin haluat ja seuraajasi voivat helposti paikantaa juuri heitä eniten kiinnostavat päivitykset yhdestä paikasta.

Kokoelmat löytyvät Google+ navigoinnista omana kohtanaan. Kun luot ensimmäisen Kokoelman, ilmestyy profiiliisi myös erillinen välilehti Kokoelmia varten.
Jos löydät muiden Google+ Kokoelmista kiinnostavia aiheita, voit tilata päivitykset omalle Streamillesi klikkaamalla Seuraa.

Omia päivityksiä voi liittää Kokoelmiin päivityksen oikean yläkulman valikosta, kohdasta Siirrä viesti kokoelmaan.

Mielenkiintoinen piirre yritys- ja oppilaitoskäyttäjille Google+ Kokoelmissa on se, että niiden ei välttämättä tarvitse olla julkisia. Voit luoda erilaisia Kokoelmia joko vain itsellesi, piireillesi tai "muokattu"-vaihtoehdon kautta valitsemillesi henkilöille. Näppärä tapa yrityksissä projektimateriaalien kasaamiseen tai opetuksessa pienen materiaalipankin keräämiseksi oppilaille.

Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.