27. tammikuuta 2014

VerkkoAps Educa-messuilla 2014

Olimme mukana 24-25.1.2014 järjestetyillä Educa-messuilla, joka on vuoden suurin opetusalan tapahtuma Suomessa. Messut olivat hyvin vilkkaat ja arviolta noin 15 000 kävijää valloitti Helsingin Messukeskuksen kahden päivän aikana.


Olimma samalla osastolla Samsungin ja Edutukun kanssa. Osastollamme kävi kova kuhina ja paljon kiinnostusta oli sekä Chromebookeja että Google Apps for Educationia kohtaan. Messutarjoukseemme tartuttiin kiinni ensimmäisten uusien asiakkaiden toimesta jo heti perjantaina messuosaston avauduttua.


Osastollamme pyöri messupäivien aikana useita demotuokioita. Vuorottelimme niiden pitämisessä Edutukun kanssa. Moni tuli kertomaan, etteivät olleet tienneet Googlen ja Chromebookien käyttömahdollisuuksista opetuksessa. Olemme omalta osaltamme pyrkineet viemään viestiä eteenpäin laajalla rintamalla, etenkin viime vuoden aikana. Tulemme myös jatkossa kertomaan Googlen tuotteiden hyödyntämismahdollisuuksista oppilaitoksissa.


Mikäli et vielä ole varannut 20.3.2014 pidettävään workshopiin paikkaa, niin teethän sen mahdollisimman pian. Aikaisemmat workshopit ovat myyty loppuun todella nopeasti.
Voit ilmoittautua mukaan täältä.

Lisää ratkaisusta opetustoimelle löytyy osoitteesta oppilaitos.verkkoaps.fi
Kiitokset kaikille osastollamme piipahtaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!