15. tammikuuta 2014

Kuka teki muutoksen ja milloin? Tiedot paremmin esille Drivessä

Paljon puhutaan yhdessä työskentelystä verkossa, mutta sen todellisen ilon ja helppouden ymmärtää kun on kokeillut Google Driveä kollegoiden kanssa. Kun oikein innostuu kaikista Driven mukanaan tuomista mahdollisuuksista, saattaa joskus olla hankala pysyä perässä kaikissa tapahtuneissa muokkauksissa. Siksipä tuorein päivitys tuo Drivellä helpostusta muutosten seurantaan.

Kun avaat Driven, klikkaa ⓘ -painiketta oikeasta yläkulmasta ja saat esille tuoreimmat tiedot muutoksista dokumenteissa ja kansioissa Oma Drivellä. Yhteenveto kertoo millaisia muutoksia (esim.uudelleen nimeäminen, kansioon tiedoston lisääminen jne.) kohteessa on tapahtunut muiden käyttäjien toimesta (lisätiedot).
Voit myös keskittyä vain itseäsi eniten kiinnostaviin muutoksiin. Valitse kansio tai dokumentti, jolloin automaattisesti ⓘ-painikkeen kautta näet valittujen kohteiden aktiivisuustiedot.  
Ja vielä muistutuksena jo aikaisemmin uutisoimamme uudistus, joka toi tullessaan kansioiden helpomman hallinnoinnin ja jakamisasetusten seurannan.
Uusi ominaisuus saapuu nopean julkaisun valinneiden organisaatioiden käyttäjille seuraavan parin viikon aikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!