Yhdessä saman aikaisesti teksti- ja laskentataulukkodokumenttien muokkaaminen on ollut itsestäänselvyys Google Drive käyttäjille jo pitkään. Nyt sama ominaisuus laajenee Google Dokumentit Esitykseenkin. 

Muutama viikko sitten julkaistiin Esityksiin uudistuksia, erityisesti teemojen muokkaamisen osalta (lue lisää). Googlella on kuultu tähän liittyen toiveita käyttäjiltä ja nyt uudistusta laajennetaan toivotuilta osin.

Käytä Esityksen teema uudelleen
Teema-ikkunan oikeasta alakulmasta löytyy jatkossa painike " Toisesta esityksestä", jonka avulla teemaan voi hakea ulkoasun jostakin toisesta dokumentista ( ohje). Vaikkapa siitä, johon olet jo muotoillut tyylikkään teeman juuri oman makusi mukaan. 
Lisää objekteja teemoihin ja ulkoasuihin
Muokatessasi Google Dokumentit Esitystä, voit koska tahansa klikata hiiren oikealla painikkeella jotakin objektia, kuten Esitykseen lisättyä kuvaa, ja valita " Lisää teemaan", jolloin kohde liitetään varsinaiseen teemapohjaan. 

Tekstityylien päivittäminen
Tekstin muotoilun voi jatkossa helposti päivittää muihinkin olemassa oleviin diaoihin Esityksessä. Jos esimerkiksi diojen luomisen jälkeen päätät vaihtaa fonttia, klikkaa hiiren oikeaa painiketta tekstialueella ja valitse "Päivitä teema", jolloin tekemäsi muutos toistuu myös muissa dioissa. 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uudistunut Google Kalenteri
Uudistunut Google Kalenteri
18 lokakuuta, 2017

Google Kalenterin tietokoneella käytettävästä sovelluksesta on saapunut uudistettu versio. Organisaatioiden pääkäyttäjät...

Uudistunut Google Kalenteri
Uudistunut Google Kalenteri
18 lokakuuta, 2017

Google Kalenterin tietokoneella käytettävästä sovelluksesta on saapunut uudistettu versio. Organisaatioiden pääkäyttäjät...

Classroomin kautta luotu Meet-oppitunti ja järjestäjän asetukset
Classroomin kautta luotu Meet-oppitunti ja järjestäjän asetukset
10 joulukuuta, 2020

Google integroi Meetin osaksi Classroomia viime keväänä etäopetuksen ollessa kiireisimmillään ympäri maailman tuoden nop...