Google Keep on käyttäjän mukana kulkeva sovellus, johon voi kirjata tai puhua ajatukset nopeasti talteen ja palata niiden pariin myöhemmin. Kaikki lisätyt tiedot ovat heti käytettävissä kaikilla laitteillasi – sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

Uutuutena Google Keep merkintöihin on mahdollista lisätä hälyytyksiä! Muistutuksen voi liittää johonkin tiettyyn ajankohtaan (päivämäärä ja kellonaika) tai jopa paikkaan. Jälkimmäinen vaihtoehto toimii erityisen hyvin yhdessä Google Now-sovelluksen kanssa, jolloin Keep tunnistaa kun siirryt esimerkiksi läheiseen markettiin. Jos olet merkinnyt ostoslistan muistutuspaikaksi samaisen marketin, pärähtää muistutus merkinnästä käyntiin.
Google Keepin avulla voit myös:
  • pitää kirjaa ajatuksistasi muistiinpanojen, luetteloiden ja valokuvien avulla
  • muuttaa puheviestit tekstiksi automaattisesti
  • kirjata ajatuksesi nopeasti aloitusruudun widgeteillä
  • helpottaa muistiinpanojen löytämistä värimerkintöjen avulla
  • arkistoida tarpeettomat viestit liu'uttamalla ne pois
  • tehdä muistiinpanoista helposti tehtäväluetteloita lisäämällä valintaruudut
  • tallentaa muistiinpanosi turvallisesti pilveen, jolloin ne ovat aina käytössäsi verkossa osoitteessa http://drive.google.com/keep.

Google Keep-sovelluksen voit asentaa:
Google Keep Android -laitteeseen Google Playsta.

Google Keep Chrome-selaimeen

Hälyytysten lisäksi myös muita uudistuksia on lisätty. Jos saat merkinnästä muistuttavan hälyytyksen itsellesi sopimattomassa paikassa, voit torkuttaa. Lisäksi Keep-sovelluksen hallintavalikko uudistuu, jolloin esimerkiksi eri tilien välillä liikkuminen onnistuu sujuvasti.
Lopuksi, jos haluat lisätä merkintääsi kuvan, voit jatkossa valita myös jo aikaisemmin ottamistasi kuvista tai sitten ottaa kokonaan uuden.
 
 
Uusin päivitys saapuu käyttäjille muutaman päivän sisällä.

Lähde ja kuvat: Google Drive Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Keepissä uutuutena hälyytykset
Google Keepissä uutuutena hälyytykset
22 elokuuta, 2013

Google Keep on käyttäjän mukana kulkeva sovellus, johon voi kirjata tai puhua ajatukset nopeasti talteen ja palata niide...

Uutuus: Google Keep
22 maaliskuuta, 2013

Google on julkaissut uuden sovelluksen nimeltään Google Keep. Sen avulla käyttäjät voivat kirjata ajatukset nopeasti ylö...

Uutuus: Google Keep
22 maaliskuuta, 2013

Google on julkaissut uuden sovelluksen nimeltään Google Keep. Sen avulla käyttäjät voivat kirjata ajatukset nopeasti ylö...