30. toukokuuta 2013

Gmailiin julkaistu uusi ulkoasu

Postilaatikkoomme tulee jatkuvasti monenlaisia viestejä. Monet näistä saattavat viedä huomiotamme juuri silloin kun olisi tärkeää keskittyä johonkin muuhun asiaan.
Joskus saattaa tuntua, että sähköpostimme kontrolloi meitä, emmekä me sitä.
Mutta nyt asian ei enää tarvitse olla niin! Gmailiin juuri julkaistu uusi ulkoasu postilaatikkonäkymässä mahdollistaa kategoriat, joihin voit lajitella halutut viestit. Näin huomiotasi ei enää vie vähemmän tärkeät viestit esimerkiksi kesken työpäivää.


Voit helposti kustomoida uudistuneen postilaatikkosi juuri sellaiseksi kuin haluat. Valitse vain mitkä 5 mahdollisesta kategoriasta haluat näkyville. Viestien siirtäminen onnistuu helposti vain vetämällä ja tiputtamalla ja tietyiltä yhteystiedoilta tulevat viestit voit ohjata aina kulkeutumaan tietyn kategorian alle.

Myös mobiiliapplikaatiot päivittyvät tukemaan uusia kategorioita:
Gmail for Android 4.0+
Gmail for iPhone and iPad
Jos Gmailin uusi ulkoasu ei ole sinun mieleesi, voit myös palata käyttämään jo tutuksi tullutta vanhaa näkymää.
Uusi Gmail on saatavilla vaiheittain tästä päivästä alkaen ja saapuu käyttäjille muutaman seuraavan viikon aikana. Kun tämä on mahdollista sinun kohdallasi, postilaatikkosi oikean yläkulman ratas -kuvakkeen luona on nähtävissä uusi vaihtoehto  "Configure inbox".Lähde: Official Gmail Blog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!