17. huhtikuuta 2013

Yritystason tehokkuutta Chrome -selaimella

Chrome -selaimen yrityksille ja oppilaitoksille suunnattua versiota kutsutaan nimellä Chrome for Business. Version käytössä on useita erityisesti hallintaan liittyviä ominaisuuksia, joista on etua yrityksille. Chromen voi määrittää ja päivittää organisaatiosi tietosuojavaatimuksille ja eri osastojen käyttöön sopivaksi. Gmail, Kalenteri ja Dokumentit toimivat parhaiten Chromessa. Voit lisäksi ottaa yrityksesi käyttöön myös palveluita kuten offline-Gmailin sekä muita Web Storesta saatavia laajennuksia ja sovelluksia.

Tänään julkaistujen uudistusten myötä organisaatioiden on entistä helpompi valita Chrome koko organisaation selaimeksi, erityisesti jos käytössä on Google Apps -sovellukset. Nyt pääkäyttäjä voi asentaa selaimiin oletukselliset lisäosat, kuten vaikkapa Gmail Offlinen, kirjanmerkit ja yli 100 erilaista asetusta, jotka kaikki toistuvat jokaisessa selaimessa läpi organisaation.
Oletko jo työpäivän jälkeen kotona, mutta haluaisit kurkistaa työsovelluksiin? Helppoa, kirjaudu Chromeen työtunnuksellasi ja kaikki tarvittava on heti saatavilla.

 Lisätiedot ja Chrome for Business asennus: http://www.google.com/intl/fi/chrome/business/browser/

Lähde: Google Chrome Blog

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!