3. huhtikuuta 2013

Uutta: editoi Word, Excel ja Powerpoint tiedostoja Quickofficen avulla Android ja iOS -laitteissa

Drivessä on ollut mahdollista jo kauan muuntaa vastaavanlaisia tiedostoja Google Dokumentit muotoisiksi asiakirjoiksi, laskentataulukoiksi tai vaikkapa esityksiksi. Suurena etuna tässä on mm. se, että Google Dokumenttien tallentaminen Drivelle ei kuluta käyttäjän 5GB:n (tai suurempaa) tallennustilaa.

On kuitenkin paljon yrityksiä, jotka eivät vielä ole siirtyneet Googleen ja siksi yhteensopivuutta Microsoft Office -tiedostomuotojen kanssa on parannettu huimasti.
Tänään julkaistun uutuuden myötä Android ja iPhone -laitteisiin voi asentaa Quickoffice mobiilisovelluksen, jonka avulla on mahdollista editoida Word, Excel ja Powerpoint -tiedostoja. Entuudestaan tämä on ollut mahdollista iPadilla työskenneltäessä.

Lisäksi Quicofficen yhteensopivuutta Driven kanssa on kehitetty. Nyt on helpompaa löytää ja käyttää Drive tiedostoja Quickoffice -mobiilisovelluksen sisältä. Kirjautumalla sisään Google Apps-tunnuksella saat näkyviin Jaettu minun kanssani, Tähdelliset ja Uusimmat tunnistein merkityt tiedostot ja kansiot Driveltäsi.
iPad ja iPhone käyttäjät voivat myös avata ja editoida tiedostoja suoraan Driven mobiilisovelluksen kautta. Avaa Drive, valitse tiedosto, tee tarvittavat muutokset hyödyntäen Quickofficea tallenna takaisin Driveen.
Google Apps for Business käyttäjät voivat asentaa Quickofficen mobiililaitteisiinsa nyt App Storesta ja Google Playsta.


Lähde ja kuva: Official Google Enterprise Blog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!