4. maaliskuuta 2013

Näin Gmail kustomoituu yrityksesi näköiseksi

Gmailissa on valmiita teemoja ja värejä, joiden avulla postilaatikon ulkoasun voi muokata persoonallisemmaksi. Luomalla oman yrityksesi näköisen kuvatiedoston, sen avulla on mahdollista muokata Gmailin ulkoasu yhteneväksi yrityksen muun visuaalisen ilmeen kanssa.

Alkuvalmistelu: luo yrityksesi visuaalista ilmettä vastaava kuvatiedosto (.jpg tai .png), joka myöhemmin ladataan Gmailin taustakuvaksi. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi Google suosittelee kuvatiedoston kooksi noin 2,560 x 1,920 pikseliä, mutta muutkin vaihtoehdot ovat mahdollisia.

Teeman muuttaminen onnistuu postilaatikon oikean yläkulman ratas -kuvakkeen alta, valitsemalla Teemat.
(Myös Asetukset -> Teemat)


Muokatut teemat (vaalea ja tumma) ovat valmiista galleriasta tai omasta kuvasta muokattavat teemat. Valitse joko Vaalea tai tumma.


Valitse Lähetä valokuvia, jolloin pääset lataamaan koneeltasi aikaisemmin luodun kuvatiedoston. (Huomaa myös muut vaihtoehdot kuvan lataamiseksi, kuten suoraan puhelimesta tai Google+:sta.)
Kun kuva on latautunut, Gmail sovittaa sen automaattisesti sopimaan kooltaan postilaatikon taustalle.


Kun Muokattu teema on otettu käyttöön Gmailissa, sen vaihtaminen onnistuu Vaalea ja Tumma vaihtoehtojen alla näkyvästä Vaihda taustakuva -linkistä klikkaamalla.Lisätiedot: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!