Tiedostojen jakaminen Google Drivestä monipuolistuu entisestään, sillä uutuutena Google tuo mahdollisuuden jakaa materiaalia Drivestä suoraan sähköpostin liitteenä. Tämä mahdollistaa jopa 10GB:n liitetiedostot!
Toiminto tulee olemaan käytettävissä vaiheittain lähipäivinä käyttäjäorganisaatioiden valitseman ajoituksen mukaan ja ainoastaan Gmailin uudessa viestinkirjoitusikkunassa. Sen alareunasta tulee löytymään liitteiden kohdasta myös Driven kuvake.


Kuten viisaat assistentit, Gmail muistuttaa käyttäjiä mikäki yritetään liittää Driveltä viestiin materiaalia, jota heille ei ole jaettu. Näin varmistetaan, että vastaanottaja myös kykenee näkemään saamansa liitteet.

Lähde ja kuvat: Official Gmail Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta Gmailissa: jopa 10GB liitetiedostot
Uutta Gmailissa: jopa 10GB liitetiedostot
28 marraskuuta, 2012

Tiedostojen jakaminen Google Drivestä monipuolistuu entisestään, sillä uutuutena Google tuo mahdollisuuden jakaa materia...

Gmailin viestiliikenne jatkossa 100% salattua
Gmailin viestiliikenne jatkossa 100% salattua
21 maaliskuuta, 2014

Google lupaa 99,9% käytettävyyden Google Apps-tuotteille. Viime vuonna Gmailin käytettävyys ohitti jälleen luvatun ja yl...

Gmailin viestiliikenne jatkossa 100% salattua
Gmailin viestiliikenne jatkossa 100% salattua
21 maaliskuuta, 2014

Google lupaa 99,9% käytettävyyden Google Apps-tuotteille. Viime vuonna Gmailin käytettävyys ohitti jälleen luvatun ja yl...