24. elokuuta 2012

Google+ postaukset myös sähköpostiin

Google+:san jakamiskenttä on saanut uuden toiminnon, jonka avulla voit myös lähettää sähköpostin valitsemillesi Piireille kun kohdistat postauksesi heille.

Share- ikkunan alareunassa lukee kohta Lähetä sähköpostiviesti myös piirille Piirisi, jonka avulla sähköpostiviestin lähettäminen onnistuu. Teksti ilmestyy näkyviin silloin kun valitset Piirin tai Piirejä, joille haluat postauksesi jakaa.


Toiminto antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden muistuttaa toisia henkilöitä tärkeistä tapahtumista esim. projekti- tai muiden työryhmien kesken. Luo henkilöistä Piiri ja jaa tärkeät muistutukset nopeasti myös henkilöiden sähköposteihin Google+:san kautta. Kun asetat postauksen näkyvyydeksi vain kyseisen Piirin, muut käyttäjät eivät näe kirjoittamaasi sisältöä.

Toisaalta kannattaa myös muistaa, ettei kovin moni ole välttämättä iloinen jos täytät heidän postilaatikkonsa ilmoituksilla jokaiseen päivitykseesi. Tämän toiminnon kohdalla kannattaa priorisoida,  sillä oikein käytettynä se on tehokas lisä oranisaation sisäiseen viestintään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!