Cloudpointin blogi

Chrome to Mobile

Kirjoittanut cloudpoint.fi | 7.8.2012 8:40:00

Chrome- selaimeen kirjautumisessa on monia hyötyjä, joista eräs merkittävimmistä on aukinaisten sivujen synkronointi muihin laitteisiisi, joissa myös kirjaudut Chromeen. Saat sivut näkyviin Menu- valikon kohdasta Muut laitteet (Other Devices).


Mutta entäpä jos olet offline?
Lähettääksesi offline- version tietystä verkkosivusta mobiililaitteesi Chrome- selaimeen, tarvitset avuksesi Chrome Web Storesta ladattavan Chrome to Mobile- sovelluksen, joka toimii sekä Android, että iOS- laitteilla.
Tämä on erinomainen sovellus pitää mukana erityisesti jos matkaa paikkoihin, joissa yhteys saattaa pätkiä tai olla huono. Jos reitti kohteeseen on epäselvä, voi kartan esimerkiksi ladata offline- versiona mobiililaitteeseen, eikä pätkivä yhteys haittaa matkan tekoa.

Lataa Chrome to Mobile täältä.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.