31. heinäkuuta 2012

Google+ ja Blogger yhteistyöhön


Bloggerin avulla jaat ajatuksiasi, uutisia ja mielenkiintoisia tapahtumia yleisöllesi. Jotta Blogger voisi vastata entistä paremmin tarpeisiisi kiihtyvällä sosiaalisen median kentällä, uutuutena se tarjoaa mahdollisuuden integroitua huimaa vauhtia kasvavan Google+ -palvelun kanssa.

Bloggerin ja Google+ -palvelun liitosten avulla voit levittää sanaa blogistasi ja luoda läheisemmän suhteen lukijoihisi.
Riippuen siitä, milloin kirjauduit Bloggeriin, sinulla on voinut olla mahdollisuus liittää Google+ -profiili tai -sivu blogiisi rekisteröitymisprosessin aikana. Jos liität blogisi Google+ -palveluun, kirjoittajan nimi blogissasi on sama kuin Google+ -profiiliisi julkinen nimi. Sitten voit liittää tiettyjä blogeja +sivuusi tai -profiiliisi. Tämä liitos määrää, mihin streameihin viestisi jaetaan, kun ne on julkaistu.Kun haluat hallita blogiisi liittyviä Google+ -asetuksia, klikkaa Bloggerin Google+ -välilehteä.

Blogin liittäminen Google+ -profiiliin

Jos blogillasi on yleinen nimi (esim. "Päivi Virtasen blogi"), huomaat, että liittämällä blogisi henkilökohtaisen Google+ -profiiliin, blogisi voi olla helpompi löytää, mikä helpottaa yhteisöjen muodostamista muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa.
Jos linkität blogisi Google+ -profiiliin, voit jakaa Blogger-viestit suoraan omaan streamiisi.
Voit siirtää blogisi liitoksen Google+ -profiilista Google+ -sivuun Bloggerin Google+ -välilehdessä.

Blogin liittäminen Google+ -sivuun

Jos blogisi on tuotemerkki (esim. "Coffee Bar"), voit liittää blogisi Google+ -sivuun . Luomalla sivun blogillesi huomaat, että liittämällä blogisi Google+ -profiiliin, blogisi voi olla helpompi löytää, mikä helpottaa yhteisöjen muodostamista muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa.
Jos linkität blogisi Google+ -profiiliin, voit jakaa Blogger-viestit suoraan omaan streamiisi. Jos liität blogisi Google+ -sivuun, kaikki Bloggerin gadgetit, jotka ennen viittasivat Google+ -profiiliisi, viittaavat tästedes Google+ -sivuusi. Sama pätee, jos vaihdat sivusta profiiliin.
Jos blogisi on nyt liitetty sivuun ja haluat yhdistää sen Google+ -profiiliin tai muuhun omistamaasi sivuun, voit tehdä sen Bloggerin Google+ -välilehdellä.

Blogger-näyttönimellä bloggaaminen

Jos et halua liittää blogiasi Google+ -palveluun, voit jatkaa blogin kirjoittamista Blogger-näyttönimellä.Muista, että sinulla voi olla Google+ -profiili tai -sivu, vaikka käyttäisitkin Blogger-näyttönimeä – ainoa ero on, ettei näitä kahta liitetä ulkoisesti.
Saat toiminnon käyttöön klikkaamalla Google+ -kuvaketta Bloggerin ohjauspaneelissa, jonka jälkeen "Upgrade"- näppäintä. Jos olet jo päivittänyt asetukset, Blogger neuvoo sinua käytössä.
Uusia toimintoja on tiedossa tulevaisuudessa ja niiden lisäinformaatiota löytyy
get more out of Blogger with Google+ -sivustolta. Vastauksia kysymyksiin löytyy Help Center:istä.
Lähde: Blogger Buzz ja Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!