19. heinäkuuta 2012

Dokumenttien tiedostokokojen rajoitukset

Google Dokumenteissa on tiedostokoon enimmäisrajoitukset kun luot tai lataat niitä Driveen. Nämä on hyvä muistaa vaikkei tilanne heti koituisikaan ajankohtaiseksi itselle.

Dokumentit

Huolimatta sivumäärästä tai fontin koosta, dokumenttien maksimi raja on 1,024,000 merkkiä. Ladatut tiedostot, jotka käännetään Google dokumentiksi saa olla korkeintaan 2MB. 

Laskentataulukot

Laskentataulukon maksimi yläraja on 400 000 solua ja 256 palstaa per taulukko. Laskentataulukoksi muutettu, ladattu tiedosto saa olla korkeintaan 20MB ja se saa sisältää korkeintaan 400 000 solua.

Esitykset

Google Dokumenteilla luotu esitys saa olla maksimissaan 50MB suuri ja tämä pätee myös ladattuihin ja Google Esitykseksi muutettaviin tiedostoihin.

Ladatut tiedostot

Tiedostot, jotka ladataan Dokumentteihin, mutta joita ei käännetä Google Dokumentit muotoon voivat olla kooltaan korkeintaan 10GB.  

Jokainen Drive käyttäjä saa itselleen ilmaiseksi 5GB tallennustilaa. Google dokumentit muotoon käännetyt tiedostot eivät kuluta tätä tilaa ja jos lisätilalle tulee tarvetta, sitä voi ostaa lisää Google Apps jälleenmyyjältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!