Cloudpointin blogi

Uutuus: Aloita Hangouts suoraan Gmailista

Kirjoittanut cloudpoint.fi | 31.7.2012 8:46:00
Google julkaisi vuonna 2008 videopuhelutoiminnon Gmailiin integroituun Google Talk-pikaviestimeen. Mahdollisuus nähdä henkilö puhelun toisessa päässä, samalla käsien ollessa vapaana kirjoittaen ja jakaen linkkejä, oli mullistavaa ja suosio oli välittömästi taattu. 
Viime vuonna Google+ sai osakseen Hangouts-videoneuvottelun, jossa käyttäjän on mahdollista viettää aikaa jopa yhdeksän ihmisen kanssa samanaikaisesti, samalla hyödyntäen alati laajenevia toimintoja työskentelyn apuna, kuten Hangouts App:it, joiden avulla esimerkiksi dokumenttien yhteismuokkaaminen Hangoutsissa on mahdollista.

Nyt Google tuo Hangouts-videoneuvottelun osaksi Gmailia!
Tästä päivästä alkaen ja seuraavan parin viikon aikana Hangouts tulee korvaamaan Google Talk-pikaviestimen videopuhelutoiminnon.


Hangouts-toiminnon lanseeraaminen Gmailiin on aloitettu tänään ja se tulee käyttäjille näkyville seuraavan parin viikon aikana. Aluksi tuote otetaan käyttöön kuluttaja-asiakkailla, mutta uutisoimme välittömästi sen ollessa saatavilla myös Google Apps-tileihin.

Lähde: Gmail Blog
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.