Kun muokkaat ja jaat Google Dokumentteja, tallentuu muutoksista merkintä versiohistoriaan. Sieltä voit tarkistaa viimeksi tehdyt muutokset ja yhteiskäyttöisissä tilanteissa, kuka muutoksen on tehnyt. Aikaisempaan versioon on myös mahdollista palata, jolloin versiohistoria toimii eräänlaisena tiedon turvaamisen puskurina.

Versiohistorian löydät jokaisen dokumentin Tiedosto-valikosta, kohdasta Tarkastele versiohistoriaa. Dokumentin oikeaan reunaan aukeaa Versiohistoria ikkuna.

Klikkaamalla esimerkiksi eri henkilöiden tekemiä muutoksia, ohjelma näyttää värillisenä tekstissä muokatun alueen. Samaan aikaan Versiohistoria- ikkunassa on tarjolla vaihtoehto Palauta tämä versio, jonka avulla voit ottaa askeleen taaksepäin. Versiohistoria näyttää aina tuoreimman muutoksen ylimmäisenä.

Huomaa, että versiohistoria säilyy jos jaat dokumentin uudelle henkilölle ja on myös hänen nähtävissään (muokkausoikeudella) .Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Mikä on Google Dokumenttien versiohistoria ja miten se toimii
Mikä on Google Dokumenttien versiohistoria ja miten se toimii
23 heinäkuuta, 2012

Kun muokkaat ja jaat Google Dokumentteja, tallentuu muutoksista merkintä versiohistoriaan. Sieltä voit tarkistaa viimeks...

Hakuvinkki: Milloin aurinko laskee?
20 kesäkuuta, 2012

Juhannus on ovella, valo pilkottaa ikkunoista, eikä ole tietoakaan siitä koska aurinko laskee? Kysymyksen voi esittää Go...

Hakuvinkki: Milloin aurinko laskee?
20 kesäkuuta, 2012

Juhannus on ovella, valo pilkottaa ikkunoista, eikä ole tietoakaan siitä koska aurinko laskee? Kysymyksen voi esittää Go...