Tärkeä osa tehokasta Gmail- sähköpostin käyttöä on viestien jäsentäminen tunnisteiden avulla, jolloin paitsi postilaatikon näkymää on helppo hallinoida, tunnisteiden avulla Gmailin hakua on mahdollista käyttää tehokkaasti.


Näin luot tunnisteet:
Siirry sähköpostin asetuksiin oikean yläreunan ratas- kuvakkeen alta


Valitse "Tunnisteet"- välilehti, jonka kautta voit myös määritellä mitkä Gmailin omista järjestelmän tunnisteista, kuten tähdelliset ja tärkeät, näkyvät automaattisesti ja mitkä eivät.

Selaamalla sivua alemmas löydät kohdan "Tunnisteet", jossa on myös "Luo uusi tunniste"- painike.

Anna tunnisteella haluamasi nimi ja klikkaa "Luo". Uusi tunniste näkyy Tunnisteet- välilehdelle ja postilaatikkosi vasemman reunan navigoinnissa.

Lisää tunniste haluamiisi viesteihin valitsemalla ensin halutut viestit, jonka jälkeen tunniste- kuvakkeen pientä nuolta klikkaamalla saat auki listan kaikista luomistasi tunneista ja voit valita haluamasi. Jokaiseen viestiin voi asettaa yhden tai useamman tunnisteen.



Lisätietoja ja ohjeita tunnisteisiin liittyen Googlen sivuilta.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!