6. kesäkuuta 2012

Gmailin haku tehokkaaseen käyttöön

Kun sinulla on käytössäsi Gmail, toiminnaltaan tehokas ja kooltaan suuri sähköpostilaatikko, saat lisättyä työskentelysi sujuvuutta monin eri tavoin. 
Mihin suurin osa aikaasi kuluu sähköpostia käytettäessä? Yleisimmin vastaukseen sisältyy sekä viestien lähettäminen, että etsiminen. Juuri näiden kahden osa-alueen toimivuuteen siis kannattaa ehdottomasti panostaa mahdollisimman paljon, jotta työskentely sujuisi vaivatta.

Tiedon hakemisesta saat huomattavasti sujuvampaa hyödyntämällä Gmailin tehokkaita tunnisteita, kansioita ja järjestemällä viestit niiden alle. Jos olet jo tottunut Gmail käyttäjä ja sähköpostiliikenteesi on vilkasta, olet ehkä huomannut haun olevan kaikkein tehokkain tapa toimia Gmailissa. Mutta miten tehostaa hakua entisestään?


Jo viestejä lähettäessäsi, nimeä viestit niin, että samalla kategorioit ne. Voit keksiä tarvitsemiasi kategorioita, kuten "tiedote", "ehdotus", "muistio" tai "kokous", joita käyttämällä viestin aiheena löydät etsimäsi jatkossa nopeasti hakemalla esim. "ehdotus"- sanalla Gmailisi haussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!