Erilaiset verkkotyöpöydät ovat laajalti käytössä opetuksessa. Me tuomme markkinoille uuden ratkaisun nimeltään COOL. Sen avulla voi koostaa opetuksen Chromebookeille aloitusnäkymän, josta löytyy kaikki eniten käytetyt palvelut, kuten Google for Education ja O365. Tätä kautta jokaisen käyttäjän on helppo aloittaa oppitunti ja suunnata haluttuun sovellukseen.

Mikä parasta, COOL-verkkotyöpöytä on meidän Chrome-hallintalisenssi asiakkaillemme täysin ilmainen!

COOL-työpöydällä näkyvät kohteet ovat täysin muokattavissa ja uusien lisääminen onnistuu käden käänteessä. COOL tukee SSO-kirjautumista, joten jokainen voi käyttää sitä omalla opetuksen Google tai 0365 -tunnuksella. Lisäominaisuutena COOL:iin on saatavissa mm. Chrome-laitteiden kuvakirjautuminen, joka on erittäin pidetty ominaisuus varhaiskasvatuksessa. 

Osta Chrome-lisenssit meiltä, saat enemmän

Hankkimalla kaikki kunnan/ oppilaitoksen Chrome-hallintalisenssit meiltä saat samaan rahaan joukon arvokkaita lisäpalveluita. Lisenssin hankkimista ei tarvitse liittää yhteen laitehankinnan kanssa.

  • Edudata Starter käyttöoikeus: laajennettu Chrome-laitehallinta ja laitteiden raportointi työkalu
  • Käyttöoikeuden ChromEx-koejärjestelmään
  • Cool-verkkotyöpöytäratkaisun käyttöoikeus
  • Cloudpointin Chrome-laitteiden tukipalvelut vuodeksi lisenssien hankintapäivästä nimetylle pääkäyttäjälle 
  • Valitun määrän Chrome Management -laitehallintalisenssejä (minimitilaus 5 lisenssiä)
  • Laitteiden käyttöönottopalvelun (sisältyy yli 1000 lisenssin kertatilauksiin)
  • Laitteiden käyttöönottokoulutuksen (2h) ja kirjalliset ohjeet Chrome-laitteiden liittämiseksi keskitettyyn hallintaan.

Cloudpointin Chrome+ hallintalisenssin hinta oppilaitoksille on 9.3.2021 saakka 23€/laite (alv 0%) laitteen käyttöiän ajaksi.

Kiinnostuitko COOL:sta? Ota yhteyttä ja kerromme lisää. 

Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!