Tällä hetkellä näyttää siltä, että Korona-viruksen aiheuttamiin muutoksiin niin kouluissa kuin yrityksissäkin on syytä varautua. Oman asiakaskuntamme kohdalle tilanne on kuitenkin siinä mielessä erinomainen, että käyttöön on jo valittu Google-työvälineet, jotka automaattisesti mahdollistavat joustavan työskentelyn paikasta riippumatta. Niinpä nyt kannattaakin ottaa käyttöön koko mittakaavassaan etätyöskentelyn ja -opiskelun mahdollisuudet!

Google osaltaan tukee tilannetta päivittämällä lähi viikkojen aikana kaikki G Suite käyttäjille Hangouts-videoneuvottelun huippuominaisuudet:

  • 250 osallistujaa per neuvottelu
  • Videopuhelun live streamaus (max 100 000 osallistujaa per domain)
  • Videoneuvottelun tallennus (tiedosto tallentuu automaattisesti Google Drivelle)
EDIT 14.4.2020: Hangoutsin Enterprise-ominaisuudet ovat maksutta käytössä 30.9.2020 saakka. Toiminnot pitää pääkäyttäjän toimesta kytkeä erikseen päälle. 
Mkäli etäopetuksen tai -työskentelyn käytänteet kaipaavat terästystä, meiltä on tilattavissa aiheeseen keskittyviä verkkokoulutuksia. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Googlen Hangouts-videoneuvottelu toimii kaikilla laitteilla, mutta sitä voi hyödyntää myös Meet Kit -laitteiston avulla, joka on suunniteltu täydellisesti yhteensopiviksi Hangoutsin kanssa. Laitteisto voidaan asentaa mihin tahansa tilaan ja ne ovat helposti liikuteltavissa. Meetin käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa: astu huoneeseen, klikkaa videoneuvottelu käyntiin ja aloita. Niin helppoa se on. Tapahtumat voi sopia etukäteen Google Kalenterin avulla.

Lisätiedot:

myynti@cloudpoint.fi
09-4257 9282

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Kommentit (2)

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Apps tietosuoja entistä paremmaksi
8 kesäkuuta, 2012

Google Appsien kohdalla tietosuojaan on aina panostettu monin tavoin. Yli neljä miljoonaa yritystä käyttää Google Appsej...

Upota kuva sähköpostiin
Upota kuva sähköpostiin
8 lokakuuta, 2012

Kuvia voi lähettää sähköpostin liitteenä, mutta jos et aina halua muistuttaa erillisestä liitteestä tai haluat vain yksi...