Google on ilmoittanut muuttavansa opetuksen Chrome-hallintalisenssin hintaa, sillä lisenssin alaisuuteen on jatkuvasti lisätty uusia ominaisuuksia ja viimeisimmän uutisen mukaan joidenkin laitteiden päivityselinkaarta on jatkettu 6 vuodesta kahdeksaan. Alkaen 9.3.2020 uusi hinta lisenssille on 29€/ elinkaarilisenssi (alv 0%). Hintamuutos mahdollistaa jatkossakin nopeatahtisen tuotekehityksen ja tätä kautta suuremman vasteen lisenssille.

Me pistämme tähän vielä lisäpaukkuja päälle, sillä tämän vuoden alusta olemme uudistaneet opetuksen Chrome-hallintalisenssien lisäpalveluitamme. Kun hankitte kaikki Chrome-hallintalisenssit kauttamme, saatte käyttöönne veloituksetta arvokkaat lisäpalvelut:

  • EDUDATA Starter-palvelun käyttöösi
  • ChromEx-palvelun sähköisten kokeiden luomiseen, valvontaan ja arviointiin.
  • Cloudpointin Chrome-laitteiden tukipalvelut vuodeksi lisenssien hankintapäivästä nimetylle pääkäyttäjälle (norm. 125€/h tai 2€/min puhelinpalveluna)
  • Valitun määrän Chrome Upgrade-hallintalisenssejä (minimitilaus 5 lisenssiä)
  • Laitteiden käyttöönottopalvelun (sisältyy yli 1000 lisenssin kertatilauksiin)
  • Laitteiden käyttöönottokoulutuksen (2h) ja kirjalliset ohjeet Chrome-laitteiden liittämiseksi keskitettyyn hallintaan.

Lisäksi käynnistämme tarjouskampanjan: Jokaisesta 100+ Chrome-lisenssihankinnasta annamme teille liittymiskoodin opettajille suunnattuun verkkokoulutukseen. Kunnastanne voi osallistua useita opettajia mukaan kehittämään Google-osaamistaan. Kampanja on voimassa 31.5.2020 saakka ja koulutuksia järjestetään kuukausittain.

Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Dokumentit vinkki: merkitse tietyt henkilöt kommenttiin
Dokumentit vinkki: merkitse tietyt henkilöt kommenttiin
4 kesäkuuta, 2012

Google Dokumenteissa voit jättää kommentteja esim. tiettyyn kohtaan asiakirjaa, jolloin kollegasi tietävät sinun kohdist...

Joulu lähestyy, hyödynnä lomavastaajaa
Joulu lähestyy, hyödynnä lomavastaajaa
11 joulukuuta, 2012

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja pian on edessä pitkät vapaat. Nyt onkin oivallinen aika asettaa lomavastaaja valmiiksi ...

Google+ Tapahtumat ja Kalenteri: saumatonta yhteistyötä
Google+ Tapahtumat ja Kalenteri: saumatonta yhteistyötä
5 heinäkuuta, 2012

Viime viikolla julkaistu Google+ Tapahtumat- toiminto toimii saumattomassa yhteistyössä Google Kalenterin kanssa, jolloi...