Toisin kuin aluksi ilmoitettiin, nyt myös G Suite for Nonprofits käyttäjillä on mahdollisuus aktivoida Team Drive toiminto käyttöön. Entuudestaan toiminto on ollut saatavissa G Suite Business, Enterprise ja Education versioissa. Tämänhetkisen tiedon mukaan Team Driveä ei tulla lisäämään yrityspuolen Basic-lisensseihin.

Tutustu Team Driven toimintoihin aikaisempien blogiemme kautta:

Näin  otat Team Driven käyttöön

Pääkäyttäjien tulee sallia Tiimin Drivejen luominen organisaatiossa hallintapaneelista (Sovellukset > G Suite > Drive ja Docs > Jakamisasetukset > Team Drive luominen). Vasta tämän jälkeen käyttäjät pääsevät luomaan tiimeille työtiloja. Oikeus voidaan sallia kaikille käyttäjille tai aliorganisaatioittain.
Tämän lisäksi hallintapaneelista on mahdollista hallinnoida Tiimien Drivejä ja niiden jäseniä. Lue aiheesta lisää täältä.

Tammikuussa 2018 Google aikoo muuttaa oletusasetusta niin, että kaikki käyttäjät voivat oletuksena luoda Tiimin Drivejä.
Mia

Google G Suite for Business & Education muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Käytätkö vielä Google Talkia? Nyt on aika päivittää.
Käytätkö vielä Google Talkia? Nyt on aika päivittää.
24 huhtikuuta, 2017

Onko organisaatiossasi vielä käytössä Hangoutsia edeltänyt pikaviestin Google Talk? Jos näin on, suosittelemme päivittäm...

Team Drive julkaistu kaikille sen saaville käyttäjille
Team Drive julkaistu kaikille sen saaville käyttäjille
10 maaliskuuta, 2017

Google Team Drive on kehitetty vastaamaan tiimien tarpeisiin. Ne ovat uusia jaettuja työtiloja Driven sisällä, Oma Drive...

Koodaamalla lisätoimintoja Google-sovelluksiin
Koodaamalla lisätoimintoja Google-sovelluksiin
4 syyskuuta, 2015

Toisinaan yrityksillä ja oppilaitoksilla on sellaisia erityistoiveita, jotka eivät välttämättä täyty Google-sovellusten ...