Acer kertoo tiedotteessaan julkaisseen uuden Acer C720 Chromebook -tietokoneen, joka on varustettu uusimmalla Intelin Haswell-arkkitehtuuriin perustuvalla prosessorilla sekä jopa 8,5 tuntia kestävällä akulla. Uusi kolmannen sukupolven Chromebook on lisäksi 30 prosenttia edeltäjäänsä ohuempi ja se on varustettu heijastamattomalla Anti-Glare -näytöllä, eli se on helppo napata mukaan vaikka ulkosalle.

Saataville uusi Acer C720 Chromebook tulee vielä tämän vuoden aikana. Laite tulee sisältymään myös VerkkoApsin laajaan Chromebook valikoimaan.

”Acer C720 on hieno edistysaskel Chromebook-maailmassa. Siinä on entistäkin enemmän tehoja, se on aiempaa nopeampi käynnistää ja sen Anti-Glare -näyttö mahdollistaa työskentelyn jopa ulkona kirkkaassa auringonvalossa. Laitteen käytön turvallisuus on varmistettu usealla päällekkäisellä turvaratkaisulla, eli Chromebook on varteenotettava vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön esimerkiksi opiskelijoille tai perheille”, Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas kommentoi uutuutta.

Uusin Intel-prosessori, vauhdikas käynnistys ja pitkä akunkesto

Acer C720 Chromebook on heti valmis käyttöön: 16 gigatavun SSD-aseman ansiosta laite käynnistyy alle 7 sekunnissa. Sen Intel Celeron 2955U -prosessori perustuu Intelin uusimpaan Haswell-tekniikkaan, joka tehostaa sekä nopeutta että akun kestoa. Acer C720 jaksaa painaa jopa 8,5 tuntia ja sen 4 gigatavun RAM-muisti riittää raskaampaankin ohjelmien moniajoon. Verkkoihin uusi Chromebook on yhteydessä 802.11a/b/g/n WiFi:n kautta.

Turvallisuutta ja yhteistyötä usealle käyttäjälle

Acer C720:n Chrome OS -käyttöjärjestelmä päivittyy automaattisesti, eli käyttäjän ei tarvitse erikseen huolehtia ohjelmiston pysymisestä ajan tasalla. Laitteen turvallisuus on varmistettu usealla päällekkäisellä turvamekanismilla, mm. datan salauksella ja käynnistyksen vahvistuksella, jotka suojaavat Chromebookia viruksilta ja haittaohjelmilta.

Useat eri käyttäjät voivat käyttää samaa Chromebookia kukin omilla tunnuksillaan: muut käyttäjät eivät pääse näkemään toisten tiedostoja. Tiedostot tallentuvat turvallisesti Google Drive -pilvipalveluun, jolloin niistä on automaattisesti käytössä aina tuorein versio esimerkiksi ryhmätöitä tehtäessä. Verkkoyhteys ei kuitenkaan ole pakollinen: tiedostoja on mahdollista avata myös offline-tilassa. Acer tarjoaa Acer C720 Chromebookin ostajille 100 gigatavua ilmaista tallennustilaa Google Drive -palveluun kahdeksi vuodeksi.

Täydellinen tietokone matkalle mukaan

Uusi Acer C720 on vain 19,05 millimetriä paksu, eli yli 30 prosenttia edeltävää mallia ohuempi. Käytettävyydestä ei kuitenkaan ole tingitty, vaan laitteessa on täysikokoinen näppäimistö helppoa kirjoittamista varten. Acer C720:n 11,6-tuumainen 1366 x 768 -resoluutoinen HD-näyttö on varustettu Anti-Glare pinnoitteella, jonka ansiosta sen kirkkaasta kuvasta on helppo nauttia jopa ulkoilmassa auringonpaisteessa. Chromebookin ulkoiluttamista puoltaa myös sen keveys: vain 1,3 kilogramman painoisena se on kevyt napata mukaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Videopuheluita varten Acer C720 tarjoaa HD-kameran, stereokaiuttimet sekä laadukkaan mikrofonin. Nopean USB 3.0 -portin, perinteisen USB 2.0 -liitännän sekä SD-korttipaikan kautta siihen on kätevä yhdistää esimerkiksi älypuhelin, videokamera, muistikortti tai muu lisälaite. HDMI-liitännän välityksellä Acer C720:n kuva ja ääni siirtyvät vaivattomasti televisioihin tai ulkoisiin näyttöihin.

Hinta:

Acer C720 Chromebookin suositushinta on alkaen 299 euroa.

Lähde:
Julkaistu: 11.10.2013 klo 13:27
Julkaisija: Acer

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Heinäkuusta alkaen saatavilla VerkkoApsista Acer C7 Chromebook
Heinäkuusta alkaen saatavilla VerkkoApsista Acer C7 Chromebook
19 kesäkuuta, 2013

Heinäkuussa meille VerkkoApsiin tulee myyntiin Samsung Chromebookien ja Chromeboxien lisäksi myös Acer C7 Chromebook hin...

Heinäkuusta alkaen saatavilla VerkkoApsista Acer C7 Chromebook
Heinäkuusta alkaen saatavilla VerkkoApsista Acer C7 Chromebook
19 kesäkuuta, 2013

Heinäkuussa meille VerkkoApsiin tulee myyntiin Samsung Chromebookien ja Chromeboxien lisäksi myös Acer C7 Chromebook hin...

Uusi ominaisuus Google Dokumenttien tekstin linkityksissä
Uusi ominaisuus Google Dokumenttien tekstin linkityksissä
7 elokuuta, 2013

Halutessasi voit luoda Google Dokumenttien tekstistä linkkejä esimerkiksi valitsemalla yhden sanan tai kokonaisen lausee...