Yhdessä saman aikaisesti teksti- ja laskentataulukkodokumenttien muokkaaminen on ollut itsestäänselvyys Google Drive käyttäjille jo pitkään. Nyt sama ominaisuus laajenee Google Dokumentit Esitykseenkin. 

Muutama viikko sitten julkaistiin Esityksiin uudistuksia, erityisesti teemojen muokkaamisen osalta (lue lisää). Googlella on kuultu tähän liittyen toiveita käyttäjiltä ja nyt uudistusta laajennetaan toivotuilta osin.

Käytä Esityksen teema uudelleen
Teema-ikkunan oikeasta alakulmasta löytyy jatkossa painike " Toisesta esityksestä", jonka avulla teemaan voi hakea ulkoasun jostakin toisesta dokumentista ( ohje). Vaikkapa siitä, johon olet jo muotoillut tyylikkään teeman juuri oman makusi mukaan. 
Lisää objekteja teemoihin ja ulkoasuihin
Muokatessasi Google Dokumentit Esitystä, voit koska tahansa klikata hiiren oikealla painikkeella jotakin objektia, kuten Esitykseen lisättyä kuvaa, ja valita " Lisää teemaan", jolloin kohde liitetään varsinaiseen teemapohjaan. 

Tekstityylien päivittäminen
Tekstin muotoilun voi jatkossa helposti päivittää muihinkin olemassa oleviin diaoihin Esityksessä. Jos esimerkiksi diojen luomisen jälkeen päätät vaihtaa fonttia, klikkaa hiiren oikeaa painiketta tekstialueella ja valitse "Päivitä teema", jolloin tekemäsi muutos toistuu myös muissa dioissa. 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Säästä aikaa Gmailin pikanäppäinten avulla
15 elokuuta, 2012

Kuten monissa muissakin sovelluksissa, myös Gmailissa on omat pikanäppäimensä, joiden avulla säästät aikaa, sillä käsiä ...

Google Meet uutuus: näytönjako videoille
Google Meet uutuus: näytönjako videoille
22 huhtikuuta, 2020

Viime viikkojen kysytyimpiä kysymyksiä on ollut Google Meet -videoneuvottelussa toistettavien videoiden äänien saaminen ...

Uusi videoneuvottelutuote Googlelta: Chromebox for Meetings
Uusi videoneuvottelutuote Googlelta: Chromebox for Meetings
7 helmikuuta, 2014

Tänään Google on virallisesti julkaissut tuotteen, jota olemme jo hetken uumoilleet saapuvaksi: Chromebox for Meetings, ...