Joskus kosketusnäytöllisellä puhelimella kirjoittaminen saattaa olla hankalaa. Kiireessä kun kirjoittaa, sormet lipsahtavat helposti viereisen kirjaimen kohdalle ja teksti on täynnä pieniä kirjoitusvirheitä.

Google julkaisi ensimmäisenä Nexus-laitteisiinsa edistyneen näppäimistötoiminnon, joka on tänään julkaistu Google Playhin myös muille Android-käyttäjille.

Google-näppäimistön avulla kirjoittaminen käy fiksusti ja helposti. Liu'u kirjaimesta toiseen piirtokirjoituksen avulla. Päätä sana nostamalla sormi ruudulta – välilyöntiä ei tarvitse painaa. Kirjoita muistiinpanoja liikkellä ollessasi puhekirjoituksen avulla.  Google-näppäimistön tehokkaan sanantunnistuksen ja seuraavan sanan ennakoinnin avulla voit kirjoittaa nopeammin ja tarkemmin kaikilla Android-laitteilla.
Tärkeimmät ominaisuudet:
• piirtokirjoitus dynaamisella esikatselulla
• puhekirjoitus
• seuraavan sanan ehdotukset ja nykyisen sanan viimeistely
• sanakirjat 26 kielelle
• edistyneet näppäimistön asettelut
• toimii kaikilla Android-laitteilla (tablet-laitteilla ja puhelimilla).

Asenna Google Playsta.

Toiminnon julkaisu on aloitettu tänään ja ensisijaisesti englanninkielisille käyttäjille. Muut maat seuraavat pian perässä, joten jos Suomi ei heti toimi, koita hetken kuluttua uudestaan.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: