Google Apps -sovelluskokonaisuuden mukana tuleva Gmail ja kuluttajille suunnattu ilmainen Gmail ovat pääasiassa hyvin samanlaisia palveluita, mutta niiden välillä on muutamia merkittäviä eroja, jotka tuovat yrityksille ja organisaatioille merkittäviä etuja:

  • Google Appsissa sähköpostiosoite voi olla muodossa kayttajanimi@oma_verkkotunnus.fi sähköpostiosoitteen kayttajanimi@gmail.com sijaan.
  • Google Apps on muutakin kuin vain organisaation Gmail. Google Apps on valikoima verkkopohjaisia työskentely- ja yhteiskäyttötyökaluja, joihin kuuluvat mm. Gmail, Google Talk, Google-kalenteri, Google-dokumentit ja Google-sivustot. Jokainen sovellus tukee erinomaisesti organisaation jokapäiväistä työskentelyä ja viestintää.
  • Google Appsista on valittavissa eri versioita yrityksen tarpeiden mukaan (esim. Business ja Education). Jokaisella versiolla on omat ominaisuutensa ja toimintonsa. Esimerkiksi Google Apps for Business -versiossa on 25 Gt tallennustilaa ja ympärivuorokautinen asiakastuki. Tämä on merkittävä ero ilmaiseen Gmailiin. Eri versioiden vertailun löydät täältä.
  • Google Appsissa järjestelmänvalvoja voi ylläpitää ja hallinnoida kaikkia yrityksen käyttäjätilejä Google Apps -ohjauspaneelista.
  • Saat lisätietoja Google Apps for Business -versiosta katsomalla alla olevan videon

Lähde: Google

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: