18. heinäkuuta 2012

Google Drive päivitys: Tiedostoversioiden automaattinen poisto

Google Drive -verkkosovellus säilyttää tiedoston viimeisimmän version ja edelliset versiot. Päivityksen myötä se poistaa automaattisesti edelliset versiot, kun ne ovat yli 30 päivää vanhoja tai kun samasta tiedostosta on yli 100 edellistä versiota. Voit muuttaa tätä asetusta ja säilyttää jotkin versiot pysyvästi. Muista kuitenkin, että sinun on ehkä ostettava lisää tallennustilaa, sillä nämä versiot kuluttavat Google Drive -verkkosovelluksen tallennustilaa.

Tiedostoversioiden automaattisen poiston poistaminen käytöstä

  1. Valitse tiedosto Google Drive -verkkosovelluksesta.
  2. Laajenna avattava Lisää-valikko ja valitse Hallinnoi versioita.
  3. Valitse versiot, joita et halua poistaa automaattisesti, merkitsemällä Älä poista automaattisesti -sarakkeessa oleva valintaruutu. Versiot, joita ei poisteta automaattisesti,kuluttavat tallennustilaa.